Transport si retururi

Conditii generale pentru returul produselor vandute de E-locks.ro:

Produsele achizitionate online pe e-locks.ro pot fi returnate in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data receptionarii acestora, pe cheltuiala cumparatorului, in baza formularului de retur care va fi completat si transmis pe email comenzi@e-locks.ro in termenul mentionat anterior.
Returul in easybox Sameday este gratuit, in timpul campaniei "Retur gratuit in locker" promovat de compania de curierat Sameday, indiferent de modul in care a fost livrata comanda. Pentru retur este necesara completarea online a formularului de retur, disponibil AICI. 
Rambursarea banilor va fi efectuata in termen de maxim 14 zile de la primirea cererii dumneavoastra de anulare a comenzii. Rambursarea poate intarzia in cazul in care E-locks.ro nu a primit produsele inapoi
Produsele pe care le returnati trebuie sa fie trimise prin curier in aceeasi stare in care le-ati primit. 
Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (dacă a fost emis de producator/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Produsul trebuie sa fie insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat, daca este cazul.
Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

E-locks.ro (e-locks.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Easybox, Livrare in 1-2 zile, 10,60 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200,00 RON, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 2,50 RON
  • SameDay, Livrare in 1-2 zile, 13,60 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200,00 RON, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 3,90 RON